Start Home Rentals
Uw partner in personeelshuisvesting
Start Home Rentals
Uw partner in personeelshuisvesting
Start Home Rentals
Uw partner in personeelshuisvesting
Slider

Start Home Rentals

Uw partner in personeelshuisvesting

Vanuit onze verschillende vestigingen treden wij dagelijks op als huisvestingspartner van diverse uitzendorganisaties en aannemersbedrijven waarvan wij het personeel huisvesten op de werklocaties in heel West-Europa. Hierdoor hebben wij een ruime ervaring met het verhuren en beheren van woningen en grotere complexen in de vorm van groepsaccommodaties en hotels. Onze woningen zijn volledig gemeubileerd en direct bewoonbaar, voorzien van internet (wifi), televisie, schoon beddengoed, keukeninventaris, etc.

SNF-gecertificeerd

Door onze SNF-certificering (Stichting Normering Flexwonen) voldoet onze huisvesting aan de norm voor huisvesting van arbeidsmigranten. Dit houdt in dat onze huisvestingslocaties jaarlijks worden gecontroleerd en moeten voldoen aan bepaalde eisen zoals hygiëne en brandveiligheid. We bieden gemeubileerde woningen voor 4-6 personen en groepsaccommodaties met hooguit 2 personen per slaapkamer.

Our service, your key to success

Wij richten ons op een totale ontzorging van zowel huurder als verhuurder. Onze klanten hebben een vaste accountmanager die 24/7 bereikbaar is. Daarbij is onze technische dienst 7 dagen per week beschikbaar zodat calamiteiten direct verholpen kunnen worden.

Snel en flexibel

Kort- of langlopende projecten door heel West-Europa

Verschillende prijsklassen

Van studio's en eengezinswoningen tot groepsaccommodaties en hotels

Technische ondersteuning

7 dagen per week technische dienst beschikbaar voor het verhelpen van calamiteiten

Uitstekende service

Een vaste accountmanager die 24/7 bereikbaar is voor uw operationele, financiële en technische vragen

Ons aanbod

Bent u op zoek naar huisvesting voor uw personeel of een toekomstig project? Wij vinden voor u een passend aanbod. Door ons netwerk in heel Nederland, Duitsland en België kunnen wij u te allen tijde een woning aanbieden die voldoet aan uw wensen. Op zoek naar een woning in een specifieke stad? Geen probleem, wij regelen het voor u!

Al onze woningen variëren van plaats, oppervlakte en het aantal kamers. Ons aanbod bestaat onder andere uit appartementen, tussenwoningen en vrijstaande woningen geschikt voor een grotere groep mensen. Alle woningen zijn tevens gemeubileerd en beschikken over high speed internet.

Benieuwd naar ons huidige aanbod? Neem contact met ons op of schrijf je in voor onze wekelijkse mailing.

400x SNF KEURMERK 2020 PMS 376 CG11 Coated[2]

Onze huisvesting voldoet aan de norm voor huisvesting van arbeidsmigranten. Dit houdt in dat onze huisvestingslocaties jaarlijks worden gecontroleerd en moeten voldoen aan bepaalde eisen.

Compare