Start Home Rentals
Partner in staffhousing
Start Home Rentals
Partner in staffhousing
Start Home Rentals
Partner in staffhousing
Slider

Vul hieronder de plaats in van uw projectlocatie met het aantal personen en de maximale reisafstand voor uw personeel. Wij tonen u ons dichtstbijzijnde huuraanbod.

Neem contact met ons op indien het aanbod niet voldoet aan uw vraag, wij zullen u binnen 24 uur een gepast aanbod toesturen.

Start Home Rentals

Partner in staffhousing

Vanuit onze verschillende vestigingen treden wij dagelijks op als huisvestingspartner van diverse uitzendorganisaties en aannemersbedrijven waarvan wij het personeel huisvesten op de werklocaties in heel West-Europa. Hierdoor hebben wij een ruime ervaring met het verhuren en beheren van woningen en grotere complexen in de vorm van groepsaccommodaties en hotels. Onze woningen zijn volledig gemeubileerd en direct bewoonbaar, voorzien van internet (wifi), televisie, schoon beddengoed, keukeninventaris, etc.

SNF-gecertificeerd

Door onze SNF-certificering (Stichting Normering Flexwonen) voldoet onze huisvesting aan de norm voor huisvesting van arbeidsmigranten. Dit houdt in dat onze huisvestingslocaties jaarlijks worden gecontroleerd en moeten voldoen aan bepaalde eisen zoals hygiëne en brandveiligheid. We bieden gemeubileerde woningen voor 4-6 personen en groepsaccommodaties met hooguit 2 personen per slaapkamer.

Servicegericht

Wij richten ons op een totale ontzorging van zowel huurder als verhuurder. Onze klanten hebben een vaste accountmanager die 24/7 bereikbaar is. Daarbij is onze technische dienst 7 dagen per week beschikbaar zodat calamiteiten direct verholpen kunnen worden.

Snel en flexibel

Kort- of langlopende projecten door heel West-Europa

Verschillende prijsklassen

Van studio's en eengezinswoningen tot groepsaccommodaties en hotels

Technische ondersteuning

7 dagen per week technische dienst beschikbaar voor het verhelpen van calamiteiten

Uitstekende service

Een vaste accountmanager die 24/7 bereikbaar is voor uw operationele, financiële en technische vragen

snf-logo

Onze huisvesting voldoet aan de norm voor huisvesting van arbeidsmigranten. Dit houdt in dat onze huisvestingslocaties jaarlijks worden gecontroleerd en moeten voldoen aan bepaalde eisen.

icon-letter

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Compare