Huren

Woning Huren?

Vanuit onze verschillende vestigingen treden wij dagelijks op als huisvestingspartner van diverse uitzendorganisaties en aannemersbedrijven waarvan wij het personeel huisvesten op de werklocaties in heel West-Europa.

Wij merken in de markt dat het bedrijven steeds meer tijd kost om geschikte huisvesting voor hun mensen te vinden. Wij richten ons op een totale ontzorging van onze klant. Met flexibiliteit maken wij het verschil, of het nu een kort- of langlopend project betreft, wij kunnen altijd snel schakelen. Bij een aanvraag in de ochtend kan er diezelfde dag nog ingecheckt worden. Onze klanten hebben een vaste accountmanager die 24/7 bereikbaar is. Daarnaast is onze technische dienst 7 dagen per week beschikbaar zodat er altijd noodmaatregelen getroffen kunnen worden.

Start Home Rentals is SNF-gecertificeerd, al onze woningen zijn hygiënisch en (brand)veilig. We bieden gemeubileerde woningen voor 4-6 personen en groepsaccommodaties en hotels met hooguit 2 personen per slaapkamer. Onze woningen zijn direct bewoonbaar en voorzien van internet (wifi), televisie, schoon beddengoed, keukeninventaris, etc. Doordat uw mensen een ontspannen thuisbasis hebben kunnen zij zich overdag volledig richten op hun werkzaamheden en betere prestaties leveren op het werk.

Van de Eemshaven in Groningen naar de raffinaderijen in Antwerpen tot aan het Ruhrgebied, wij onderscheiden ons door totale huisvesting te bieden door heel West-Europa. We bieden een zeer gevarieerd aanbod in verschillende prijsklassen afgestemd op uw wensen. Door onze jarenlange ervaring weten we hoe we snel een geschikte woning kunnen vinden.

Start Home Rentals ontzorgt u door:

 • U een vaste accountmanager aan te stellen die 24/7 bereikbaar is
 • Flexibel te zijn in de duur van de contracten
 • Flexibele incheck-mogelijkheden
 • De staat van de woning bij in- en uitcheck vast te leggen
 • U te kunnen voorzien in huisvesting in heel West-Europa
 • Periodiek ons aanbod van huurwoningen toe te sturen
 • Het aanbieden van kwalitatief goede huisvesting
 • Hanteren van een scherpe prijs-/kwaliteitverhouding
 • Oplossingsgericht met u mee te denken
 • Uw vaste aanspreekpunt te blijven voor het technisch en administratief beheer
 • U maandelijks te voorzien van een overzichtelijke factuur

Onze werkwijze

Stap 1.

Bel ons of stuur een mail met uw aanvraag

Stap 2.

Wij sturen u geschikte woningen en u geeft uw voorkeur aan

Stap 3.

Wij ronden het papierwerk af en maken de woning gereed voor incheck

Stap 4.

Wij ronden het papierwerk af en controleren de woning, inrichting, internet en tv.

Stap 5.

U betaald ons de eerste maandhuur en borg

Stap 6.

We maken met u een incheckafspraak en geven u de sleutel

Ons aanbod

Bent u op zoek naar huisvesting voor uw personeel of een toekomstig project? Wij vinden voor u een passend aanbod. Door ons netwerk in heel Nederland, Duitsland en België kunnen wij u te allen tijde een woning aanbieden die voldoet aan uw wensen. Op zoek naar een woning in een specifieke stad? Geen probleem, wij regelen het voor u!

Al onze woningen variëren van plaats, oppervlakte en het aantal kamers. Ons aanbod bestaat onder andere uit appartementen, tussenwoningen en vrijstaande woningen geschikt voor een grotere groep mensen. Alle woningen zijn tevens gemeubileerd en beschikken over high speed internet.

Benieuwd naar onze huidige aanbod? Neem contact met ons op of schrijf je in voor onze wekelijkse mailing.

Op de hoogte blijven van ons nieuwste aanbod?

400x SNF KEURMERK 2020 PMS 376 CG11 Coated[2]

Onze huisvesting voldoet aan de norm voor huisvesting van arbeidsmigranten. Dit houdt in dat onze huisvestingslocaties jaarlijks worden gecontroleerd en moeten voldoen aan bepaalde eisen.

Vergelijk