Verhuren

Woning verhuren?

Zoekt u een betrouwbare huurder voor uw woning? Voor een korte periode of langere tijd? Een huurder die netjes met uw woning omgaat? Dan bent u bij Start Home Rentals aan het goede adres. Onze aanpak is erop gericht dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de woning en de verhuur, dat nemen wij u uit handen.

Start Home Rentals is uw contractspartij, zodat u altijd verzekert bent van uw maandelijkse huurinkomsten. Daarnaast voeren wij het administratieve en technische beheer uit. Onze klanten hebben een vaste accountmanager die 24/7 bereikbaar is. Daarnaast voert onze technische dienst zelf (kleine) reparatiewerkzaamheden uit.

Vanuit onze verschillende vestigingen treden wij dagelijks op als huisvestingspartner van diverse uitzendorganisaties en aannemersbedrijven waarvan wij het personeel huisvesten op de werklocaties in heel West-Europa. Wij zijn dan ook dagelijks op zoek naar nieuwe woningen of grotere groepsaccommodaties om onze klanten te kunnen voorzien.

Start Home Rentals is SNF-gecertificeerd. Dit houdt in dat onze woningen voldoen aan de norm voor huisvesting van arbeidsmigranten. Dit houdt in dat onze huisvestingslocaties jaarlijks worden gecontroleerd en moeten voldoen aan bepaalde eisen zoals hygiëne en brandveiligheid.

Start Home Rentals ontzorgt u door:

  • Uw wensen vooraf duidelijk te bespreken
  • U een vaste accountmanager aan te stellen die 24/7 bereikbaar is
  • Het huurcontract voor u op te stellen
  • De staat van de woning bij in- en uitcheck vast te leggen
  • De woning regelmatig te controleren
  • In contact te gaan met de buren van de verhuurde woning, zodat zij bij eventuele klachten direct in contact kunnen komen met ons
  • Uw vaste aanspreekpunt te blijven voor het technisch en administratief beheer
  • U maandelijks te voorzien van een overzichtelijke factuur

Onze werkwijze

Stap 1.

Bel ons of stuur een mail met uw beschikbare woning

Stap 2.

Wij komen uw woning bekijken

Stap 3.

U ontvangt van ons een voorstel en concept contract

Stap 4.

Wij ronden het papierwerk af en u ontvangt van ons de eerste maandhuur en borg

Stap 5.

We maken met u een incheckafspraak en maken een incheckrapport

Stap 6.

Wij voeren het administratieve en technische beheer

400x SNF KEURMERK 2020 PMS 376 CG11 Coated[2]

Onze huisvesting voldoet aan de norm voor huisvesting van arbeidsmigranten. Dit houdt in dat onze huisvestingslocaties jaarlijks worden gecontroleerd en moeten voldoen aan bepaalde eisen.

Vergelijk